Cursussen

Praktijk Manolis geeft behalve behandelingen ook opleidingen, cursussen/workshops;
Deze vallen niet onder de zorgverzekeraars en niet onder de beroepsorganisatie CAT-herkenning.
Opleidingen, Cursussen en Workshops vallen onder het CRKBO.


Mano Therapie
Opleiding tot Mano Therapeut;

Heb je het gevoel dat je onvoldoende energie hebt, heb je een hoofd dat maar blijft malen, leef je voortdurend onder stress, ervaar je veel of misschien juist heel weinig emoties? Of herken je dit bij mensen om je heen en wil je hen graag kunnen helpen?
Dan laat ik je graag kennis maken met Mano Therapie.

Mano-Therapie brengt je geest en je lichaam weer in balans, oftewel je hoofd en je hart. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd en kom je dichterbij jezelf. Mano-Therapie is een effectieve, doelgerichte therapie, die vaak snel resultaat geeft. De therapie werkt zowel bij lichamelijke als emotionele/geestelijke klachten. Het zorgt voor balans, meer rust en energie, en helpt je bij jezelf te komen. Je komt weer in je kracht te staan, en zet je terug bij je bron. De oorzaak van lichamelijke/geestelijke problemen wordt aangepakt. Mano-Therapie zorgt ervoor dat het zelf-genezend
vermogen van het lichaam aangesproken en geactiveerd wordt d.m.v. diverse behandeltechnieken.

Leer tijdens de cursus je intuïtie verder te ontwikkelen en leer diverse klachten bij jezelf en anderen te behandelen.
Met een ontwikkelde intuïtie ben je alerter op je ‘onderbuikgevoel’, heb je een beter ontwikkelend ‘intern kompas’. Het geeft je inzicht in wat jijzelf en anderen nodig hebben en helpt je de juiste keuzes te maken. De grootste winst is dat je je gelukkiger zult voelen; je bent meer in verbinding met jezelf, leeft hierdoor vaker in een flow en ervaart meer innerlijke rust.
Goed voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, als basis om een eigen praktijk te starten of als aanvulling/bijscholing voor je bestaande praktijk.

Met deze opleiding kun je starten met je eigen praktijk en kun je aansluiten bij beroepsvereniging het CAT, level 2.

Klik voor alle informatie over deze opleiding door naar de website Mano Therapie.

Reiki
Reiki is een energetische therapie en helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Bij een persoonlijke Reiki behandeling (dus niet op afstand) wordt u in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. 
Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte of problemen die ze hebben zich niet meer, of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.
Reiki heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd.

Kaartleggen
In een blok van 3 maanden leer je de basis van het Lenormandkaarten leggen en deze gebruiken om zowel voor jezelf als voor andere mensen te leggen.
Ben je gevoelig en wil je hiermee om leren gaan? Of ben je nieuwsgierig? Of misschien wil je jezelf ontwikkelen, of gewoon voor de fun, samen met een gezellig groepje een avond in de twee weken er even uit zijn? Heb je levensvragen die je graag beantwoord wil hebben? Ook daar kan kaartleggen bij helpen.

Wil je meer informatie of heb je nog twijfels? Neem dan contact op met Jolanda van Zundert via 06 – 28 14 11 18 of info@praktijkmanolis.nl en stel al je vragen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?