Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
17 berichten.
Cristel Melching Cristel Melching uit Berlicum schreef op 8 april 2023 om 03:45
Gister reiki 1 inwijding gehad wouw wat een mooie ervaring en het voelde zo fijn. Wouw het niet missen. Nu op naar reiki 2 inwijding zo ontzettend veel zin maar eerst oefenen oefenen oefenen jolanda bedankt voor deze prachtige ervaring
M. M. schreef op 2 september 2022 om 09:36
Via een vriendin is Jolanda op mijn pad gekomen, precies op het juiste moment. Ik liep vast met mezelf en mijn hart en hoofd waren helemaal uit balans. De eerste sessie was meteen een verademing. Jolanda sloeg met alles wat ze zei de spijker op z’n kop. Het was confronterend, verhelderend en vooral heel bijzonder. Jolanda is een warm persoon, eerlijk en respectvol. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en dat zorgde ervoor dat ik me veilig en vertrouwd voelde en helemaal mezelf was. Ik kan beter bij mijn gevoel komen en sta weer met beide benen op de grond. Lieve Jolanda, ik ben je zo dankbaar! Je bent een prachtig mens en laat mensen weer stralen!
Christel Christel uit Kerkdriel schreef op 7 september 2021 om 14:01
Ongeveer een jaar of 7 geleden, leerde ik Jolanda kennen....ik zat toen behoorlijk vast, en doordat ik erg hoogsensitief ben, kon ik met vele dingen niet omgaan. Door mijn tatoeëerder, kwam ik bij Jolanda terecht, hij heeft mijn toen die schop onder m'n kont gegeven,en zo is het balletje aan het rollen gegaan...Jolanda heeft mijn toen verschillende behandelingen gegeven en goh, wat had ik dit nodig, Ik ben haar zo dankbaar, en ,heb veel respect voor haar ...en ook mede dankzij haar, ben ik toen ook een opleiding gaan volgen als therapeute, dus, ben super blij met haar in mijn leven ❤
A A schreef op 28 juni 2021 om 16:54
Met corona klachten bij Jolanda terecht gekomen. Gelukkig! want behandelingen slaan aan, hier ben ik erg blij en dankbaar voor. Jolanda zelf is een lieve en ervaren vrouw top!
A A uit Denbosch schreef op 27 maart 2020 om 18:24
Jolanda heb ik ervaren als een zeer doortastende vakvrouw met veel enthousiasme en betrokkenheid. De suggesties en tips voor je gezondheid waren verrassend en heel gemakkelijkheid om zelf toe te passen waardoor je zelf gemakkelijk invloed hebt op je gezondheid. Leuk!
Erika Parijs Erika Parijs uit Vlijmen schreef op 26 januari 2020 om 19:55
Wat ben ik blij dat ik Jolanda heb leren kennen. Ik had ruim 4 jaar elke dag hoofdpijn, de neuroloog kon mij niet meer helpen. Ik had echt van alles geprobeerd maar niks hielp echt goed, totdat ik bij Jolanda kwam. De behandelingen werken echt zo goed bij mij, ik heb nauwelijks hoofdpijn meer en dat is echt een verademing. Ik kan iedereen aanbevelen om naar Jolanda te gaan ze is echt een lief, warm en behulpzaam persoon. Lieve Jolanda bedankt dat je mij en mijn gezin hebt geholpen.
Henri Henri schreef op 14 januari 2020 om 12:30
Bij Jolanda is het altijd een warm binnenkomen, je voelt je direct op je gemak, ze straalt veel warmte en rust uit. Door haar open en vriendelijke manier van communicatie kun je helemaal jezelf zijn. Ze denkt met je mee, komt met oplossingen en helpt je waar nodig. Jolanda beschikt over een bijzondere gave waardoor ze nog dichter bij je emoties, gevoelens en gedachten kan komen. De behandelingen zijn zeer doeltreffend en werken direct. Het is echt ongelooflijk dat blokkades waar je al jaren mee loopt in 1 of 2 behandelingen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik ben heel dankbaar dat ik Jolanda heb leren kennen en dat ze mij ontzettend geholpen heeft! Inmiddels heb ik al verschillende mensen doorgestuurd naar Jolanda en ook die mensen zijn er allemaal ontzettend mee geholpen en vinden Jolanda een bijzonder warm lief mens. Jolanda je bent echt een topper! Tot ziens !
Marie Marie schreef op 20 september 2018 om 15:54
Soms kom je mensen op een bijzonder moment tegen in je leven! Ik kwam Jolanda tegen en binnen 5 minuten legde zij de vinger op de zere plek. Geweldig en fijn, geweldig omdat het een grote herkenning was en fijn dat ze direct aan de slag ging. Met ook al direct resultaat. Ik ben erg blij met Jolanda kennis te hebben gemaakt en ben dankbaar dat zij haar bijzondere gaven heeft ingezet. super, ik voel me beter, lichter en blijmoediger. De resten van mijn burn-out klachten zijn nagenoeg verdwenen!
Anneloes Terlingen Anneloes Terlingen uit Druten schreef op 2 september 2018 om 20:07
Living angel... zo noemde ik Jolanda na onze ontmoeting vandaag! Wat een kracht, wijsheid, liefde en veiligheid straalt deze lieve vrouw uit. Ik ken Jolanda al wat jaartjes, op bijzondere wijze helpt ze me mijn levensweg te bewandelen. Ze voelt, ze straalt, ze geneest, ze zet me in m'n kracht... ze is voor mij een steun en toeverlaat op momenten dat ik dat echt nodig heb. Jolanda, je bent een topper! Dankbaar dat je op een bijzonder mooie wijze in m'n leven bent gekomen. ♥️
Hilde Hilde schreef op 29 augustus 2018 om 19:16
Ik ben nu een dik jaar geleden via via bij Jolanda terecht gekomen. Ik liep toentertijd enorm te stoeien met mijn emoties, waardoor ik uitgeput was. Jolanda heeft me steeds weer in mijn kracht gezet, waardoor ik zelf de stappen kon zetten. Ik ben Jolanda enorm dankbaar voor de veiligheid die ze me heeft geboden. Ze heeft altijd in mij geloofd, wat mij enorm heeft gesteund in het krijgen van meer zelfvertrouwen. Hoe sensi precies werkt begrijp ik niet en ik hoef het ook niet te begrijpen. Voor mij heeft het gewerkt, maar dit kwam zeker ook door de persoon! ik vind Jolanda een powervrouw die oog heeft voor ieders eigenheid, nooit veroordelend en altijd oog voor je krachten.
Joes Joes uit Waalwijk schreef op 4 juli 2018 om 13:50
Jolanda heeft mij enorm geholpen mijn weg te vinden naar een gelukkiger meer gebalanceerd leven. Ik ben rustiger en heb moeilijke keuzes gemaakt mede door wat zij in mij heeft losgemaakt. Hoewel ik nooit echt geloofde in "alternatief" ben ik bij en vooral door haar enthousiast geworden over Sensi en meer... Bij haar heb ik dingen gevoeld/ondergaan die maken dat ik me echt steeds beter voel. Dat ik er mag zijn. Een gewoon mooi mens.. Heel fijn dat ik je heb ontmoet! #mooimens #sensi #ikmagerzijn 😀
Eowena Eowena schreef op 13 juni 2018 om 14:34
Jolanda is echt een topper! Niks is teveel en je kunt bij jolanda echt jezelf zijn. Ik heb bij verschillende mensen verschillende behandelingen gehad waar ik niks aan heb gehad. Ook sensi heb ik eerder ergens gevolgd, maar dat is echt niet te vergelijken met wat Jolanda voor je doet. Ik ben echt heel blij dat ik haar ontmoet heb en kan jullie het allemaal aanraden!
Fleur Fleur uit Den Bosch schreef op 30 mei 2018 om 19:30
Jolanda heb ik een aantal maanden geleden leren kennen. Mijn hooggevoeligheid kan me op bepaalde momenten erg in de weg zitten. Gelukkig is Jolanda er altijd om mij op het goede spoor te zetten. Een lieve glimlach en altijd met open armen. Een hartelijk en geweldig positieve vrouw waar ik enorm veel van geleerd heb. Sinds dat ik bij haar ben, zit ik weer lekker in mijn vel. Mijn ongemakken zijn mijn kracht geworden. Een geweldige ontwikkeling, als je het mij vraagt.
Merel Merel schreef op 20 september 2017 om 06:27
Na het volgen van een persoonlijke effectiviteit training voor mijn werk merkte ik dat er nog iets dwars zat. Iets dat mij belemmerde te zijn wie ik wilde zijn of wie ik in de kern eigenlijk ben. Ik had geen noemenswaardige klachten, sliep prima, dus ik had nooit eerder in de gaten gehad dat er een blokkade was. Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht. Eerst een bak thee om elkaar te leren kennen en te zien of er een klik was. Die was er en de behandeling die volgde heeft mijn leven veranderd. Ik hoefde niets te zeggen, Jolanda wist het al. Zeker voor de niet-praters onder ons is Jolanda's aanpak super. Ik ben vier weken daarna nog eens terug geweest en toen 'was ik klaar' en kon ik het zelf. Op de momenten dat ik toch weer terug zakte was 1 appje naar Jolanda vaak al genoeg. Ze antwoord direct en ook een telefoontje was zo gedaan. Ik weet nu wie ik ben en waar in naar toe wil. Vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet en iedere dag weer gebeuren positieve dingen en komen wensen uit. Ik kan deze behandeling iedereen aanraden, je hebt niets te verliezen, maar zo veel te winnen. Ik ga zeker nog eens terug al is het maar voor de fijne gesprekken en mooie inzichten die ze me geeft. Warm en mooi mens wie ik in mijn hart heb opgenomen.
Marga Marga schreef op 27 juni 2017 om 19:33
Wat ben ik blij dat ik Jolanda heb leren kennen via een vriendin. Ik zat erdoor heen en alles voelde zwaar!! Jolanda was er voor mij en voelde mijn pijn en verdriet. Na twee behandelingen voelde ik me weer in mijn kracht en kan ik weer verder. Als er iets was mocht ik haar bellen of mailen en krijg je heel snel antwoord. en dan ook een antwoord waar je iets mee kunt. Jolanda ik ben je dankbaar en zal zeker bij je terug komen.
Kirsten Kirsten schreef op 21 mei 2017 om 17:03
Wij zijn super dankbaar voor alles wat Jolanda voor ons gezin heeft gedaan! Ik hoorde van een collega dat ze niet meer moe was na twee behandelingen bij Jolanda en dat het een bijzondere ervaring was, ik was gelijk geïnteresseerd. Onze tienerzoon sliep al ruim twee jaar heel slecht en hij had angstproblemen door pesten op school. Na anderhalf jaar begeleiding door een psycholoog waren we vooral veel tijd en energie kwijt geweest maar was het probleem niet opgelost. Het consult bij Jolanda vond onze zoon heel leuk en na de tweede keer hadden we onze zoon weer terug, blij en vol zelfvertrouwen. En voor ons ook heel belangrijk: we hadden eindelijk onze avond en nachtrust weer terug! Jolanda is heel betrokken, zelfs ’s avonds mocht onze zoon nog met haar bellen en met haar invoelend vermogen kon ze hem heel goed over zijn angst heen helpen. Ook onze andere zoon heeft geen buikpijn meer na twee behandelingen en zelf hebben we ook veel baat van haar behandelingen gehad. Jolanda is een heel fijn mens, heel lief en vrolijk. Wat erg prettig is, is dat je weinig hoeft uit te leggen, ze voelt snel aan wat er aan de hand is en begint meteen met de behandeling. Het fijne is ook dat emotionele bagage effectief en zonder gedoe kan worden opgeruimd, dingen gaan ineens makkelijker als je bij haar bent geweest.
Anoniem Anoniem schreef op 28 maart 2017 om 20:54
Ik kwam bij Jolanda op het dieptepunt in mijn leven. Ik zat helemaal vast door angstgevoelens waardoor ik niet meer kon slapen, eten en niet meer helder na kon denken en zo in een cirkel belandde. Jolanda voelde mijn paniek meteen aan en was er voor mij. Door haar woorden, de uitstraling in haar ogen, haar sensitherapie maar vooral door mij het gevoel te kunnen geven dat ze mij begreep, heeft ze mij uit de cirkel gekregen. Wanneer ik wilde en het nodig had kon ik contact met haar opnemen op welk uur dan ook en haar woorden trokken me dan weer een stukje verder uit het dal. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen en dat ze er altijd voor mij is geweest. Maar ik ben vooral blij dat ze mij geholpen heeft het dal uit te klimmen om weer naar de top van de berg te gaan !
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?