Reiki

Wat is Reiki ?
Reiki is een energetische therapie en helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Bij een persoonlijke Reiki behandeling (dus niet op afstand) wordt u in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte of problemen die ze hebben zich niet meer, of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Reiki heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd.

Cursus
Als Reiki-master leer ik graag anderen Reiki (fase 1 & 2) door middel van een 1 daagse cursus. Reiki (fase 3 & 4) wordt gegeven in 2 dagen. In principe kan iedereen Reiki ontvangen en ermee werken. Tijdens de cursus van elke graad wordt u tevens ingewijd in de Reiki. Deelnemers van de cursus beschrijven dit als een erg mooie en speciale ervaring. We sluiten de lessen af met een certificaat.

Data
Reiki 1
Reiki 2
Reiki 2
Reiki 3/4

Kosten
Kosten voor deze cursus:
Reiki 1 € 120
Reiki 2 € 150
Reiki 3/4 € 200
Dit bedrag zal vooraf betaald moeten worden. Er is een mogelijkheid tot betalen in termijnen. Geef dit vooraf alvast aan.

Aanmelden
Voor meer info of aanmelden, neem dan contact op met:
Jolanda van Zundert, 06 – 28 14 11 18 of info@praktijkmanolis.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?