Reiki behandelingen

Reiki behandeling
Naast Mano-Therapeute, ben ik sinds 2009 ook Reiki-master (Shamballa). Heeft u interesse in een behandeling of cursus dan is die mogelijkheid er. Neem graag contact met mij op. Voor mijn contactgegevens klik graag hier.

Wat is Reiki?
Reiki is een energetische therapie en helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Bij een persoonlijke Reiki behandeling (dus niet op afstand) wordt u in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Ik gebruik Reiki in aanvulling op de Mano-therapie.

Hoe werkt Reiki?
Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Reiki heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd.
Let op! Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut die u eventueel nodig heeft.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?