Tarieven

Tarief consult:

  • De kosten van een consult zijn € 80,00 per uur, (BTW-vrijgesteld).
  • Een consult duurt gemiddeld 1-2 uur. Houd hier ook rekening mee bij het maken van een afspraak.
  • Het kan zijn dat er ook trajecten met meerdere kortere consulten van toepassing zijn, dit wordt besproken in het intake-gesprek.
  • De therapie gaat uit van gemiddeld  3 (lange) behandelingen, maar dit kunnen ook meerdere korte behandelingen zijn. Dit wordt in het behandelplan afgestemd.
  • Betaalwijze: Cash / Pin / Tikkie / Overboeking

Facturering en betaling
Na de behandeling ontvangt de client een factuur.
Een factuur dient zonder dat verrekening is toegestaan, uiterlijk 30 dagen na factuurdatum te zijn voldaan, tenzij er schriftelijk een betalingsregeling is overeengekomen. Bij een betalingsregeling ontvangt de deelnemer een afschrift van de termijnen en voorwaarden van inschrijving voor de eigen administratie.

Verzetten afspraak
Het kan altijd voorkomen dat een afspraak verzet of afgezegd moet worden. Vriendelijk verzoek dit 24 uur van tevoren te doen (telefonisch of per email). Wanneer dit niet binnen deze termijn gebeurd, wordt een consult van een uur in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraar
Mano-Therapie wordt gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars.
Een aantal verzekeraars is per 1 januari 2019 over gegaan tot (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeskunde.
https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

Check dit even bij je eigen zorgverzekeraar, zodat misverstanden kunnen worden voorkomen.

Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig
CAT complementair therapeut Level 3.


Vergoeding behandeling door werkgevers
Soms vergoedt een werkgever i.h.k.v. Arbobeleid (een deel van) de behandeling. Ga daarom in overleg met de werkgever en/of de bedrijfsarts of er mogelijkheden zijn. Praktijk Manolis informeert de werkgever en/of bedrijfsarts graag over de werkwijze zodat zij tot vergoeding over kunnen gaan.

Beroepsverenigingen
Praktijk Manolis is lid van de beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT): level 3 voor Mano-Therapie. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. Leden van CAT voldoen volledig aan de WKKGZ via GAT.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?