Mano Therapie

‘ Terug bij jezelf ’
Heb je het gevoel dat je onvoldoende energie hebt, heb je een hoofd dat maar blijft malen, leef je voortdurend onder stress, ervaar je veel of misschien juist heel weinig emoties? Of herken je dit bij mensen om je heen en wil je hen graag kunnen helpen?
Dan laat ik je graag kennis maken met ‘Mano Therapie’. Leer tijdens de cursus je intuïtie verder te ontwikkelen en leer diverse klachten bij jezelf en anderen te behandelen.

Met een ontwikkelde intuïtie ben je alerter op je ‘onderbuikgevoel’, heb je een beter ontwikkelend ‘intern kompas’. Het geeft je inzicht in wat jijzelf en anderen nodig hebben en helpt je de juiste keuzes te maken. De grootste winst is dat je je gelukkiger zult voelen; je bent meer in verbinding met jezelf, leeft hierdoor vaker in een flow en ervaart meer innerlijke rust.
Goed voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, of als basis om een eigen praktijk te starten.

Wat leer je in deze cursus?
Bij het ontwikkelen van je intuïtie – het beter leren luisteren naar je gevoel – laten we diverse onderwerpen langskomen die dit zullen ondersteunen. Hierbij kun je denken aan:

  1. Werken en uitmeten met de biosensor, om allergieën en tekorten op te sporen
  2. Energieverdeling en goed geaard zijn
  3. Werken met etherische oliën
  4. Terugbrengen van balans
  5. Theorieën over meridianen, chakra’s
  6. Edelstenen en kleuren
  7. Drukpuntmassage/acupressuur
  8. Behandelen van burn-out en stress
  9. Reiki
  10. Diverse andere methodes

We gaan starten met een groep van maximaal 8 cursisten, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. In de lessen zal er ook voldoende tijd zijn om uitgebreid te oefenen. Tussen de lessen door ga je het geleerde in de praktijk brengen, door te oefenen met proefpersonen. Je legt deze oefenbehandeling vast in een verslag.

De cursus bestaat uit 12 lessen, over de periode van 12 maanden. We starten in oktober 2020. De cursusdagen zijn van 9.30 tot circa 16.30 uur, een vrijdaggroep en een zaterdaggroep. De cursussen worden gegeven in Den Bosch bij Praktijk Manolis. Ze worden verzorgd door Jolanda van Zundert.
We sluiten de lessen af met een praktijkexamen en een certificaat.

Lees meer..

Data
Zaterdag 9:30 – 16:30 uur :
Data volgen nog

Vrijdag 9:30 – 16:30 uur :
Data volgen nog

Kosten
Kosten voor deze cursus: € 1295. Dit bedrag zal vooraf betaald moeten worden. Er is een mogelijkheid tot betalen in termijnen. Geef dit vooraf alvast aan.
Bij de prijs inbegrepen: cursusmap

Bijkomende kosten: bio-sensor, edelstenen en studieboek

Aanmelding
Voor meer info of aanmelden, neem dan contact op met:
Jolanda van Zundert, 06 – 28 14 11 18, info@praktijkmanolis.nl

Aanmelden

Doe nu eens iets voor jezelf in plaats van altijd voor anderen klaar te staan. Gun jezelf deze cursus! Je wordt hier rijker en completer van. Je zult mooie dingen gaan voelen en ervaren en ik help je daar graag bij.

Jolanda van Zundert

Reacties zijn gesloten.