Jouw Therapeut

Opleiding
Jolanda van Zundert is opgeleid als Mano-Therapeute. In 2014 heeft zij het laatste deel van de totale opleiding tot volwaardig Mano-Therapeute afgerond. Ook is zij vanaf 2009 Reiki Master. Voor het deskundig kunnen uitvoeren van haar praktijk heeft zij het diploma Medische en Psychosociale Basiskennis (HBO).

Ervaring
Jolanda integreert in haar praktijk de uitgangspunten van Mano-Therapie. Ook maakt ze gebruik van haar goede inlevingsgevoel. Ze heeft inmiddels ruime ervaring in het succesvol begeleiden en behandelen van mensen met verschillende  klachten. Mano-Therapie is een bewezen methode voor uiteenlopende klachten.

Jolanda
Ik werk vanuit de Mano-Therapie: de meest effectieve, snelle manier om weer in balans te raken. Graag wil ik alles doorgeven wat ik aangereikt heb gekregen. Ik help mensen verder op hun pad naar zichzelf.

Cat-therapeut
Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:  https://gatgeschillen.nl/
 
Ik werk als CAT-therapeut Level 3, volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie:  https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?