Jouw Therapeut


Opleiding:
Jolanda van Zundert is opgeleid als Mano-Therapeute. In 2014 heeft zij het laatste deel van de totale opleiding tot volwaardig Mano-Therapeute afgerond. Ook is zij vanaf 2009 Reiki Master. Voor het deskundig kunnen uitvoeren van haar praktijk heeft zij het diploma Medische en Psychosociale Basiskennis (HBO).

Ervaring:
Jolanda integreert in haar praktijk de uitgangspunten van Mano-Therapie. Ook maakt ze gebruik van haar goede inlevingsgevoel. Ze heeft inmiddels ruime ervaring in het succesvol begeleiden en behandelen van mensen met verschillende  klachten. Mano-Therapie is een bewezen methode voor uiteenlopende klachten.

Jolanda:
Ik werk vanuit de Mano-Therapie: de meest effectieve, snelle manier om weer in balans te raken. Graag wil ik alles doorgeven wat ik aangereikt heb gekregen. Ik help mensen verder op hun pad naar zichzelf.

Cat-therapeut
Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:  https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut Level 3, volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie:  https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Reacties zijn gesloten.